Dobór bezpłatny
Oferujemy Państwu bezpłatny dobór wyposażenia obejmujący uzgodnienia wstępne i koncepcje technologiczne oraz tworzenie profesjonalnych projektów uwzględniających przyłącza elektryczne, gazowe, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne.
W końcu poziom produktów oferowanych przez lokale gastronomiczne uzależniony jest od bardzo wielu czynników, takich jak jakość surowców i półproduktów oraz ich przechowywanie, obróbka termiczna, a także poziom umiejętności personelu. Niezwykle istotne jest również właściwe wyposażenie kuchni, gdyż każde z pomieszczeń zaplecza, aneksy oraz stanowiska muszą być zaopatrzone w sprzęty niezbędne do prawidłowego wykonywania procesu produkcyjnego. Poza specjalistycznymi meblami, powierzchniami roboczymi, urządzeniami grzejnymi i chłodniczymi, a także ujęciami wodnymi, warto zadbać o odpowiednie noże, deski do krojenia czy pojemniki.
Ten warunek musi być spełniony, aby wszystkie procesy produkcyjne były realizowane w odpowiednich warunkach higienicznych.
Od wielu lat nasza firma zajmuje się projektowaniem technologicznym kuchni gastronomicznych, zarówno w zakresie podstawowym, jak i kompletnym. Zapraszamy do konsultacji.